שמירה על איכות המזון היא ערך בסיסי במקדונלד'ס. כל תהליכי הייצור של מוצרי הגלם שלנו הם מהמוקפדים שיש בעולם ומשמשים מושא לחיקוי במפעלים רבים אחרים בארץ ובעולם. בעצם, לא פעם עולים הסטנדרטים של מקדונלד'ס על הסטנדרטים המקומיים במדינה. בזכות זה מקדונלד'ס מגישה מזון מדי יום ליותר מ-70 מיליון לקוחות, ביותר מ-36,000 אלף מסעדות, בכ-120 מדינות ברחבי העולם.

אנחנו במקדונלד'ס ישראל גאים באוכל שלנו וכבר יותר מעשור שאנחנו מבצעים שיפורים מתמידים ברכיבי המזון שלנו כך שיתאימו לסטנדרטים המחמירים והעדכניים ביותר בנושא בריאות המזון, וזאת מבלי לפגוע בטעם האהוב והמוכר.

רוב מוצרי הגלם של מקדונלד'ס ישראל מיוצרים בשיתוף עם חברות מקומיות בישראל:

  • עוף טוב - יצרנית ההמבורגרים והמק קבב
  • תנובה גליל - יצרנית מוצרי הצ'יקן שלנו
  • תנובה - יצרנית מיקס החלב לגלידות ושייק מקדונלד'ס
  • שטראוס - מספקת את הירקות
  • מאפיית אנג'ל - יצרנית הלחמניות
  • פרימור - יצרנית המיצים
  • אוליביה (תנובה) - יצרנית רטבי הסלטים